© Copyright 2013 De StijLL
contact
Home buro projecten contact

Van Limburg Strirumstraat 19     Tel  0528-240496     Fax 0528-240574    Email  info@destijll.nl

Buro De StijLL is in 2002 opgericht door Gerd Reitsema en is sinds 5 jaar gevestigd in een zelf ontworpen markant pand aan de Van Limburg Stirumstraat 19 in het centrum van Hoogeveen.

De StijLL is werkzaam binnen de segmenten Bouwen, Ruimte en Milieu en is de ideale partner dankzij de ruime ervaring die Gerd Reitsema gedurende meer dan twintig jaar opbouwde bij de overheid op de terreinen milieu, ruimtelijke ordening en bouwvergunningen. Aangevuld met de inmiddels ruime ervaring binnen het buro maakt dat De StijLL uitstekend in staat is om u te adviseren over de regels op het gebied van vergunningen, bestemmingsplannen en welstandsnota’s, technische eisen, etc………..

De bedrijfsnaam is een knipoog naar de kunst- en architectuurstroming de Stijl met haar bekende abstracte en geometrische vormgeving. De StijLL wordt verder geïnspireerd door bekende ontwerpers zoals Frank Lloyd Wright en Mies van der Rohe.
We maken bijzondere architectuur voor bijzondere opdrachtgevers. Met een duidelijke “Out of the box” benadering en onze kennis, ervaring en intuïtie komen wij tot ontwerpen die verrassen en nieuwe inzichten geven.

Onze ontwerpen zijn eigenzinnig, eigentijds en altijd op maat. Wij werken voor particuliere opdrachtgevers, winkelketens, woningbouwcorporaties, zorginstellingen, gemeentes, culturele instellingen, projectontwikkelaars en beleggers.
Daarnaast ontwikkelen we ook zelf projecten.